Op zaterdag 9 november speelden Oud ADO Den Haag en Oud SC Cambuur tegen elkaar voorafgaand aan het Eredivisieduel tussen ADO Den Haag en SC Cambuur (3-0).

Voorafgaand aan de wedstrijd kwamen de oud-spelers bijeen in de Businessclub. Na een hapje en een drankje vertrokken beide ploegen naar boven, naar hun gedeelde kleedkamer. En daar werd de gezelligheid en het gedol van beneden voortgezet. De regen die met bakken uit de hemel kwam ging deze groep voetballers niet tegenhouden.

Oud ADO Den haag trad aan met o.a. Rick Hoogendorp, Daniel Rijaard, Richard Knopper, Jan Paul Saeijs en Edwin Grünholz in de basis. De wedstrijd was nog maar net begonnen en Oud ADO Den Haag wist al meteen een voorsprong te pakken in de 2e minuut. Edwin Grünholz wist Rick Hoogendorp te vinden met een goede steekbal en de oud-spits liet zien dat hij het scoren nog niet verleerd is. Het leek op de perfecte start voor Oud ADO Den Haag, maar 2 minuten later wist Oud SC Cambuur al de gelijkmaker te scoren.

Zo hadden we al 2 doelpunten in 4 minuten en beloofde de wedstrijd een doelpuntenfestijn te worden. In de 10e minuut kreeg Oud ADO Den Haag speler Richard Knopper de kans om zijn team op voorsprong te brengen, maar de doelman van Oud SC Cambuur wist er nog net op tijd bij te komen. Vier minuten later was het dan wel raak voor Oud ADO Den Haag toen Rick Hoogendorp werd neergehaald in het strafschopgebied en Edwin Grünholz de penalty benutte. Lang mochten de geelgroene spelers niet van de voorsprong genieten want weer 2 minuten nadat zij op voorsprong kwamen wist Oud SC Cambuur alweer de stand in balans te brengen.

In de 21e minuut kwam Oud ADO Den Haag weer op voorsprong, nadat de keeper van Oud SC Cambuur de bal niet vast kon pakken belandde de bal bij Schellevis die simpel wist in te tikken. Voor de derde keer kwam Oud ADO Den Haag dus op voorsprong. Een doelpuntrijke eerste helft eindigde in 3-2 en in de 2e helft werd er ook nog gescoord. Oud ADO Den Haag breidde de voorsprong verder uit door een doelpunt van Dennis Iliohan. Zo was de stand 4-2, maar dat was niet de uiteindelijke uitslag. Oud SC Cambuur wist nog een doelpunt te maken en daarmee bracht zij de einduitslag op het bord. Oud ADO Den Haag won dus met 4-3. Een leuke wedstrijd, met na afloop een goede afsluiting met een buffet in de Businessclub en natuurlijk de wedstrijd die volgde, de 3-0 overwinning in het duel van beide eerste teams.